Biografie van Aroena Spaans


Welkom op mijn Website Ik ben Paragnoste Aroena Spaans en ben geboren met deze Gave

Ik merkte als kind al snel dat ik anders was dan andere mensen. Als de juffrouw in de peuterspeelzaal een verhaal voorlas,zag ik het in beelden voor mij ook zag ik mensen en dingen die andere mensen niet zagen.

Opmijn 7e jaar zag ik mijn oma een keer kaarten op tafel leggen. Dit waren geen gewone kaarten maar tarot kaarten. Ik keek naar de kaarten en kreeg bij elk plaatje een heel verhaal. Ik was er toen nog niet bewust van dat dat gidsen waren die mij boodschappen doorgaven. Ik heb het meteen aan mijn moeder verteld en deze nam mij mee om eens kaarten te kopen.

Al gauw vielen mijn ogen op zigeuner waarzegkaarten en daar ben ik ook mee begonnen. Snel onder de knie begon ik met runen , schelpen ,botten Enz.

Alles dat moederaarde heeft  geschapen en gegeven trekt mij aan. Op deze manier voel ik me meer met de aarde en natuur verbonden. Vooral het gebruiken van botten van overleden dieren:deze zielen geven mij toestemming om te gebruiken als ze gevonden zijn in de natuur. Door de jaren heen hebben mijn gaves zich enorm ontwikkeld en ik kan u bijstaan handvaten aangeven, adviseren en de toekomst voorspellen. veel liefs, geluk en licht Aroena.Rating: 0 sterren
0 stemmen