GastenBoek


Reactie plaatsen

Reacties

Petra
3 maanden geleden

Ik bel je al heel erg lang, zelfs toen je nog op de bellijn werkte. Nu ook al een paar keer in de caravan geweest. Ik ben zo blij met je
Je bent een warm en oprecht persoon. Het werken met de botjes is geweldig, hiermee kan je tot in de kleinste details alles zien. Heb altijd een heerlijk gevoel als ik je gesproken heb.
Hoop nog heel lang van je gave te kunnen genieten.

Sandrine
3 maanden geleden

Lieve Aroena, ik ben inmiddels al 3 keer bij je geweest sinds onze eerste ontmoeting op de beurs, je bent een een lieve vrouw met een mooi gave. Wat je doet met de botjes is zo bijzonder en uniek het past zo goed bij je, ik wensen heel veel succes met je gastenboek ga zo door , tot gauw weer . Liefs sandrine

Asesina
3 maanden geleden

Ik kwam Aroena tijdens een van mijn bezoekjes aan de beurs tegen. Het is verbazingwekkend en nog steeds ongelovelijk hoe precies en nauwkeurig zij in haar werk is. Ze heeft een wonderbaarlijke gave. Het is nu al ruim een jaar later en ik spreek haar tot de dag van vandaag nog erg graag. Aroena heeft mij in tijden dat ik door zware omstandigheden heen ging altijd geduldig en met veel liefde te woord gestaan. Hoop gegeven en ontzettend geholpen! Ik ben dankbaar voor haar en dat ik haar heb mogen leren kennen.

Lu
6 maanden geleden

I am really grateful for our consultations! I am impressed about her work. Thank you very much!!!

Anoniem
een jaar geleden

Als ik het even niet meer zie zitten ... of alle moed verlies ... dan bel ik jou ... en dan kom ik weer volledig in mijn kracht.
We hebben al zo vaak gebeld, en ook al lijkt het soms onwaarschijnlijk, ja hoor telkens heb jij gelijk. Soms vertelt men mij dan zaken waarvan ik denk, ja dat wist ik al, ik denk nu aan de nieuwe auto.
Je bent echt een toppertje, een ongelooflijk prachtig iemand en zo goed in wat je doet... ben je zo dankbaar

Esther
een jaar geleden

Lieve aroena, ik bel je al bijna 3 jaar, eerst via de 0900 lijnen, maar nu gewoon je afspraak bij kunnen maken is ideaal. Het is soms eng hoe goed jij de dingen ziet en ook uitkomen, vooral het bord is geweldig, altijd neem je de tijd voor me, je hebt me zo vaak door onzekere periodes heen gesleept en nu nog, ik hoop dat de laaste reading ook snel gaat uitkomen, zou niet weten wat ik zonder jouw moest. Je bent een topper in je gave.

Sandra
een jaar geleden

Mijn lieve Aroena,
Ik spreek jou al zo lang ... je bent super.
Alles komt uit ... botjes zijn soms angstaanjagend, ze vertellen de kleinte details .
Wat zou ik toch doen zonder jou.
Dankje voor alles.
Liefs xRating: 5 sterren
2 stemmen